logo

Serviciile noastre

Echipa noastră oferă servicii în următoarele arii de expertiză:

Accesarea de finanţări nerambursabile

Profitaţi de oportunitatea finanţărilor nerambursabile şi accesaţi serviciile de consultanţă ale Business Concept - servicii profesioniste consolidate prin experienţa în atragerea de fonduri europene, guvernamentale şi internaţionale!

Dezvoltarea strategică a comunităţilor

Dezvoltarea comunităţilor locale necesită viziune, planificare şi implementare. Business Concept vă propune o abordare pragmatică, bazată pe soluţii personalizate şi realiste pentru fiecare comunitate, oferind consultanţă în elaborarea strategiilor de dezvoltare durabilă şi a planurilor integrate de dezvoltare (PIDU) pentru comuna sau oraşul dumneavoastră!

Consultanţă în afaceri

Compania dumneavoastră este pe cale să se dezvolte sau, dimpotrivă, se află în impas? Serviciile Business Concept de consultanţă în afaceri - programare şi analiză financiară, management şi marketing – vă pot fi de folos!

Proiectare

Aveţi nevoie de servicii de proiectare creative, personalizate şi de calitate, care respectă întocmai exigenţele finanţării proiectului de investiţii prin fonduri nerambursabile? Business Concept este soluţia!

Comunicare strategică şi identitate vizuală

Compania dumneavoastră are nevoie de o identitate vizuală, de un website creativ sau de servicii de promovare inspirate?
Alegeţi Business Concept - echipa noastră vă propune o abordare personalizată şi creativă, directă şi familiară, fără aerul oficial şi sofisticat al marilor agenţii din domeniu!

Proiectele noastre

Ne mândrim cu lucrul bine făcut şi cu abordarea realistă, personalizată şi eficientă a fiecarui proiect în care ne implicăm! Pe lângă calitatea şi relevanţa conţinutului, punem mare preţ pe prezentarea vizuală a documentelor pentru că ştim că o imagine face cât o mie de cuvinte, iar esenţialul trebuie să fie uşor de urmărit şi de înţeles.