logo

Despre noi

Cu o experienţă de peste 7 ani în România

  Cu o experienţă de peste 7 ani în România, dublată de experienţa anterioară a fondatorului, Business Concept este o companie care oferă servicii de consultanţă integrate clienţilor săi.
Chiar dacă iniţial activitatea se axa pe consultanţă în accesarea de finanţări nerambursabile, nevoile clienţilor şi ale pieţei au condus în mod natural la dezvoltarea echipei şi a activităţii, astfel că în prezent Business Concept are 5 arii de expertiză:
 • Accesarea de finanţări nerambursabile
 • Dezvoltarea strategică a comunităţilor
 • Consultanţă în afaceri
 • Proiectare
 • Comunicare strategică şi identitate vizuală

Clienti178

Proiecte246

Pagini scrise45742

Ore lucrate95040

Cesti de cafea 3796

Echipa

Echipa noastră este formată din persoane tinere şi dinamice, cu competenţe de bază formate în mediul universitar, dar perfect capabile să judece individual, să pună la îndoială şi să îmbunătăţească procesele de consultanţă uzuale sau şabloanele din domeniu. Consultanţii Business Concept sunt specialişti în domeniu şi se perfecţionează continuu, cu fiecare proiect nou în care se implică. Pe lângă respectarea cu stricteţe a cerinţelor de conţinut şi formă ce decurg din finanţarea unui anumit proiect din surse nerambursabile, consultanţii noştri au o abordare personalizată şi creativă, care depăşeşte şabloanele şi clişeele din domeniu. În plus, echipa noastră promovează în primul rând formarea unei imagini de ansamblu asupra situaţiei specifice a fiecărui client, ducând la o abordare holistică a fiecărui proiect şi a modului în care acesta se încadrează în starea actuală şi viitoare a companiei/ comunităţii locale.
Echipa noastră este formată din următorii experţi:

Business Concept creşte specialişti!

Echipa noastră este formată din persoane tinere şi dinamice, cu competenţe de bază formate în mediul universitar, dar perfect capabile să judece individual, să pună la îndoială şi să îmbunătăţească procesele de consultanţă uzuale sau şabloanele din domeniu. Respectăm cerinţele şi exigenţele implicate de fiecare proiect într-un mod creativ şi personalizat, iar rezultatul final se remarcă întotdeauna prin calitate şi relevanţă. Ne poţi trimite CV-ul tău alături de o scurtă motivaţie pe adresa office@b-concept.ro.

Consultanţi seniori

Cu o experienţă de peste 3 – 5 ani în domeniul consultanţei în afaceri şi în accesarea de fonduri europene şi calificări în domeniul managementului, marketingului, analizei financiare şi analizei de mediu, consultanţii seniori ai Business Concept SRL asigură servicii de calitate superioară, ţinând cont de solicitările clienţilor, dar şi de cele mai înalte standarde profesionale. Experienţa şi expertiza de care dau dovadă le permit îndeplinirea unor misiuni de consultanţă complexe şi identificarea elementelor cheie aducătoare de valoare adăugată clienţilor companiei în cel mai scurt timp.

Consultanţi juniori

Aflaţi la începutul carierei în domeniu, consultanţii juniori aduc entuziasmul, inovaţia şi puterea de muncă specifice tinereţii în orice misiune de consultanţă la care participă. Încurajaţi să gândească creativ şi să judece critic orice informaţie cu care intră în contact chiar de la începutul colaborării cu Business Concept, aceştia se dovedesc a fi de fiecare dată o resursă importantă în cadrul proiectelor noastre.


Arhitecţi

Cu un înalt grad de calificare şi experienţă extinsă în domeniu (peste 5 ani), arhitecţii colaboratori ai SC Business Concept SRL, asigură servicii complete de proiectare şi arhitectură pentru obiective variate şi cu grade mari de complexitate, de la construcţii comerciale şi rezidenţiale, până la proiecte de infrastructură şi urbanism.

Experţi achiziţii publice

Experienţa practică îndelungată în speţe legate de achiziţii publice a consultanţilor noştri şi rigurozitatea de care dau dovadă asigură clienţilor desfăşurarea procesului de achiziţii publice în cele mai bune condiţii. Experţii noştri asigură asistenţă completă în domeniul achiziţiilor, atât din perspectiva ofertantului, cât şi a autorităţii contractante.

Designer grafic

Creativitatea înnăscută, talentul grafic şi experienţa extinsă a designerului nostru grafic transformă ideile şi aşteptările clienţilor în elemente vizuale de impact, printr-o abordare personalizată, simplă şi familiară, astfel încât clienţii noştri se bucură de valoarea adăugată pură a elementelor grafice, uitând de aerul oficial şi sofisticat al marilor agenţii de publicitate.


Viziune

Business Concept îşi propune să devină cel mai bun consultant al clienţilor săi.

Respectăm cerinţele şi exigenţele implicate de fiecare proiect într-un mod creativ şi personalizat, iar rezultatul final se remarcă întotdeauna prin calitate şi relevanţă.

Pentru noi, fiecare proiect este unic şi ne dorim ca munca noastră să aducă beneficii clare fiecărui client.

Misiune

Business Concept a făcut un angajament de excelenţă şi îşi propune să fie cel mai bun consultant al clienţilor săi, prin înţelegerea situaţiei specifice şi nevoilor acestora şi furnizarea de soluţii personalizate şi eficiente.

Prin varietatea de arii de expertiză pe care le promovăm, ne dorim să devenim un “one-stop-shop” de încredere pentru clienţii noştri, iar serviciile noastre caracterizate printr-o abordare realistă, personalizată şi eficientă să acopere cel mai bine toate nevoile de consultanţă ale acestora.

Decizia de a reveni şi loialitatea clienţilor noştri are la bază devotamentul Business Concept pentru succesul lor. Ne susţinem clienţii prin consultanţă activă, relevantă şi actuală!

Avantajele competitive ale SC Business Concept SRL sunt experienţa în domeniul accesării de fonduri nerambursabile, echipa completă de specialişti şi relaţiile consolidate atât cu partenerii, cât şi cu clienţii societăţii.

Abordare BC

Înţelegem situaţia

 • Analizăm nevoile de bază
 • Identificăm problemele
 • Investigăm oportunităţile

Evaluăm şi recomandăm

 • Analizăm performanţa, procesele şi resursele
 • Găsim soluţii
 • Stabilim obiectivele

Implementăm

 • Pregătim un plan
 • Identificăm paşii spre succes
 • Primim aprobarea
 • Trecem la fapt

Analizăm progresul

 • Revizuim rezultatele
 • Identificăm noi strategii şi direcţii de dezvoltare continuă